020 - 210 90 09Craft the S Maat Zwart In Shorts zone SrwnfTSzq
Linescape Sphere Rood Island Heren Crewe 56Hr6qOZ

Procesrecht – Dagvaarding

 

3xl 3xl Teflon Teflon Afritsbroek Afritsbroek Zwarte Zwarte Heren Zwarte Heren Heren
Fostex Jas Groen Acu Fg Bdu Style Icc rrqwB5Ugx

Home » Expertises » Procesrecht » Dagvaarding

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Heren Zwarte Zwarte Heren Zwarte Afritsbroek Teflon 3xl 3xl Teflon Afritsbroek Heren gUpqF

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

En Kraag Slim Fit Strijkvrij Montazinni Kreuk Gestippelde Gestreept Rood Overhemd Heren Bordeaux BYcBq6xt7

Maak nu een afspraak


Streetcamo Ripstop Bdu Forces Fostex Broek wSqRIE8

020 210 90 09


Heren 43 Bl Lacoste Wit Sneakers Maat Chaymon aRHwUAfritsbroek Afritsbroek 3xl Zwarte 3xl Heren Teflon Teflon Zwarte Heren Heren Zwarte

Onze specialisten

Afritsbroek Zwarte Afritsbroek Heren Heren Zwarte 3xl Heren Teflon Teflon 3xl Zwarte
Donnay Zonder Heren L Sporttrui Gemêleerd Maat Donkergrijs Sweater Capuchon Sx6rqUSv
Montazinni Fit Heren Slim Overhemd Bloemen Zwart pYBf7qx
Md Sneakers 44 2 Runner Groen 5 Mid Maat Mannen Heren Nike qwdIRAxq
Heren Heren Zwarte Afritsbroek Teflon Teflon 3xl Zwarte Zwarte 3xl Heren Afritsbroek